söndag 13 december 2009

Julkänsla / Joulun tunnelmaa
Nu har vi kommit in i julkänsla. Bakat och pysslat, men julgranen har inte hittat in än. Det får vi ta början av kommande veckan... tjihoo.
Titta vad som har hänt med mina hyacinter... har jag vattnat dom för mycket eller vad har hänt? För dom har blivit jättelånga och har böjt sig. Ska nog hämta nya tror jag.
Ha en trevlig 3 advent. KramNyt on joulun tunnelmaan päästy. Leivottu ja askarreltu, vain joulukuusi ei ole löytänyt vielä sisään. Mutta se laitetaan tulevalla alkuviikolla... tjihoo.
Mitä minun hyacinteille on tapahtunut... olenko kastellut niitä liikaa vai mitä on oikein tapahtunut? Niistä on tullut todella korkeita ja ne taipuu. Täytyy varmaan hakea uudet.
Hyvää 3 adventtia. Hali

4 kommentarer:

 1. Minun sinteilleni kävi samoin. Lämpö ja vesi nopeuttavat elinkaarta. :) Kynttilän valossa vain näyttävät niin kauniilta ja tuoksukin voimistuu.
  Mukavaa sunnuntai iltaa ja jouluista tunnelmaa!

  SvaraRadera
 2. Heissan vielä ja kiitos käynnistäsi! Varsinainen sisustusblogini on osoitteessa http://ranskalaisiaunelmia.blogspot.com/. Toinen blogini on enemmän nukkekotijuttuja. Juu, noinhan noille hyasinteille käy. Mulla on jo toiset kukat ja vielä ehkä joudun ostamaan kolmannetkin. Kasvua hidastaa, jos jaksaa viedä kukat yöksi viileään.

  SvaraRadera
 3. Hyacinterna ser fina ut! Mina doftar ljuvligt här bredvid.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Hej Nina! Lite sent men här är jag...
  Det snöar ju hos dig...WOW vackert. Vilken otrolig fin blogg du har... Välkommen till bloggvärlden..
  Kram kram fr Mia ;)
  mycketmia.blogg.se

  SvaraRadera